Vstupní prohlídka u nás

Zubní lékař

Jak vypadá vstupní prohlídka na naší klinice?

Po příchodu Vás čeká vyplnění krátkého dotazníku. Abychom omezili spotřebu papíru, vyplnění proběhne elektronicky na našem iPadu (stejně jako vyplňování všech ostatních dokumentů u nás).

Snažíme se držet krok s dobou, proto budete mít veškerou svou dokumentaci, včaplikace iKlient, do které budete mít přístup pouze Vy.

Po vyplnění dotazníku se Vás ujme jedna z asistentek našich lékařů a vezme vás na zhotovení panoramatického OPG snímku. Tento přístroj mimo jiné zvládne také zhotovit 3D CT snímek v případech, kdy jej lékař potřebuje.  Tento přístroj je jeden z nejmodernějších momentálně dostupných na trhu a dávka záření, se kterou pracuje, je nejmenší možná.

Další cesta už vede přímo do našich ordinací, kde proběhne samotné vyšetření. Standardním obsahem vyšetření jsou tzv. Bitewing snímky, což jsou malé rentgeny zobrazující mezizubní prostory. Nejčastěji zhotovíme tyto snímky 2, pravý a levý. V případě, že máte na některých zubech ošetřené kanálky nebo je podezření na zánět, zhotovíme těchto snímků více.

Některé problémy jsou pro lidské oko příliš malé, proto máme k dispozici dentální mikroskopy, které nám pomohou objevit i ten nejmenší problém.

Výsledek celého vyšetření s Vámi lékař podrobně probere a zbyde dostatek prostoru pro Vaše dotazy. Výstupem z této návštěvy bude sestavení léčebného a cenového plánu. Prohlédnout si je můžete v klidu prostřednictvím iKlienta, navíc Vám budou zaslány také na mailovou adresu.  

Pro další dotazy Vám budeme plně k dispozici a s lékaři můžete kdykoliv komunikovat po mailu.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu

Tým dentálního centra Rosmarin

No items found.